Kies tussen
duurzaamheid en comfort

Of kies voor een gemakkelijkere toekomst.

Wij bieden een volledige service om optimaal energie op te slaan en efficient te gebruiken.

Particulieren en bedrijven
kunnen bij ons terecht voor      

Duurzaam leven

Ontdek de voordelen van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen voor uw woning of bedrijf.

Zonnepanelen

Zet de zon om in energie

Zonnepanelen zijn fotovoltaïsche systemen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Ze bestaan uit zonnecellen die zonnestralen opvangen en omzetten in gelijkstroom.

Een omvormer zet de gelijkstroom vervolgens om in wisselstroom die direct gebruikt kan worden in huis of opgeslagen in een batterijsysteem.

Indien er geen verbruik is en de batterij volledig opgeladen is, zal de overige zonne-energie terug geleverd  worden aan het elektriciteitsnet.

Het belangrijkste voordeel aan zonnepanelen is dat je de energiekosten gaat verlagen en zo op termijn gaat besparen op de energiefactuur.

plan een bezoek

Handige tip

Je rijdt korte afstanden / overdag thuis

Laad je elektrische wagen overdag op aan je laadpaal om het zonlicht optimaal te gebruiken.

Je rijdt lange afstanden / 's avonds thuis

Laad je elektrische wagen bij laadstations onderweg.
's avonds is er geen zonlicht waardoor de thuisbatterij niet meer oplaadt. De lege auto zal in no-time de batterij uitputten waardoor je niet  via zonne-energie laadt
maar via het elektriciteitsnet.

Laadpalen

Laad je elektrische auto veilig op

Met een laadpaal thuis heb je de mogelijkheid om jouw elektrische voertuig gemakkelijk, snel en vooral veilig op te laden, waardoor je minder afhankelijk bent van openbare laadstations en de vrijheid hebt om altijd met een volle batterij op weg te gaan.

Heb je zonnepanelen? Kies dan voor een slimme laadpaal. Deze zal aangestuurd worden zodat de overschot aan zonne-energie je wagen gaat opladen, in plaats van op het elektriciteitsnet sturen.

Wij helpen met de keuze van slimme laadpaal.

Het voordeel op lange termijn is dat je kosten bespaart op brandstof en dat je bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot door te rijden op elektriciteit in plaats van op fossiele brandstoffen.

plan een bezoek

Comfort binnenshuis

Ontdek de voordelen van airconditioning, warmtepompen, ventilatie en verwarmingsinstallaties ongeacht het seizoen.

Airconditioning

Optimaliseer je woon- en werkomgeving

Airconditioning werkt door warme lucht te verwijderen en koele lucht te verspreiden, waardoor de omgeving aangenaam koel wordt. Het biedt niet alleen directe verkoeling op warme dagen, maar heeft ook op lange termijn voordelen.

Door het creëren van een comfortabele en aangename omgeving, helpt airconditioning om de productiviteit te verhogen, de slaapkwaliteit te verbeteren en stress te verminderen.

plan een bezoek

Ventilatie

Voorkom vocht & schimmelgroei

Ventilatie is het proces van het vervangen van vervuilde lucht binnen een ruimte door verse buitenlucht. Het zorgt voor een continue luchtstroom en verwijdert vocht, geuren, schadelijke stoffen en allergenen, waardoor een gezonde en frisse leefomgeving ontstaat.

Goede ventilatie draagt bij aan het verminderen van vochtproblemen, het voorkomen van schimmelgroei en het handhaven van een goede luchtkwaliteit. Op lange termijn bevordert het de gezondheid, vermindert het allergieën en verbetert het de levenskwaliteit.

Uiteraard ook handig in je wc of keuken!

plan een bezoek

Meer dan duurzaamheid en comfort

We verminderen je prutswerk en je zorgen over professionele elektriciteitsinstallaties en dataopslag